Iustin Paraschiv, CEO LaProvincia

”Sistemul nostru de distribuție internă va asigura și în 2024 prospețimea și siguranța produselor oferite consumatorilor”, afirmă Iustin Paraschiv, liderul Carmistin

”Sistemul nostru de distribuție internă va asigura și în 2024 prospețimea și siguranța produselor oferite consumatorilor”, afirmă Iustin Paraschiv, liderul Carmistin

La Provincia, o marcă românească de prestigiu, deținută de Organizația Carmistin, se evidențiază pe piața alimentară prin calitatea excepțională a articolelor sale. Cu o prezență puternică în domeniu, La Provincia a devenit un punct de reper pentru consumatorii care apreciază autenticitatea și standardele ridicate în alimentație.

Organizația Carmistin, sub îndrumarea antreprenorului Iustin Paraschiv, și-a asumat angajamentul de a oferi consumatorilor alimente de cea mai înaltă calitate, iar La Provincia reprezintă exemplul acestei misiuni în industrie. Fiecare produs La Provincia, disponibil în magazine, este rezultatul unui proces meticulos de producție, care celebrează valorile nutriționale autentice și gustul inconfundabil al gastronomiei românești. Calitate, gust și sănătate – acestea sunt elementele definitorii ale produselor La Provincia.

Într-o eră în care consumatorii devin din ce în ce mai conștienți de alegerile lor alimentare, brandul La Provincia răspunde cererii pentru produse autentice și depășește așteptările prin adoptarea unor practici de producție care promovează sănătatea și sustenabilitatea.

Divizia de pui a companiei Carmistin operează un sistem 100% integrat, oferind control total asupra fiecărei etape a procesului de producție. Această abordare integrată, începând de la fermele de reproducție până la distribuție, garantează produse de cea mai înaltă calitate, cu o textură și un gust autentic. 

Implementarea acestui sistem, sub îndrumarea atentă a lui Iustin Paraschiv, respectă cele mai riguroase standarde de calitate din domeniu, fiind aliniate cu reglementările europene. Compania deține controlul complet al trasabilității produselor, oferind certificări recunoscute de instituțiile naționale.

În plus, La Provincia nu doar urmărește tendințele pieței, ci le și stabilește, fiind un lider în industrie prin oferirea de produse BIO. Cererea în creștere pentru astfel de produse a determinat compania Carmistin să investească semnificativ și să depună eforturi considerabile pentru a oferi o gamă variată de alimente sănătoase, produse în mod responsabil și sustenabil. Astfel, portofoliul variat al produselor La Provincia răspunde cu succes diversității preferințelor și nevoilor consumatorilor.

Iustin Paraschiv, președintele Organizației Carmistin, subliniază importanța acestor investiții și afirmă că prioritatea acordată producției de alimente sănătoase este o responsabilitate asumată ferm față de consumatori și mediul înconjurător. Această strategie se înscrie în planul Carmistin de a consolida producția de alimente BIO în România, subliniind angajamentul organizației față de sănătate și sustenabilitate.

La Provincia și-a consolidat poziția în piața alimentară prin prezența sa atât în marile magazine, cât și în rețeaua proprie de magazine. Această prezență strategică reprezintă un angajament al Carmistin de a oferi produse autentic românești și de înaltă calitate, aducând gustul tradițional în casele consumatorilor.

Prin colaborările cu marile lanțuri de retail, cum ar fi Lidl, Kaufland și Carrefour, La Provincia aduce gustul autentic al alimentelor românești în casele consumatorilor. În paralel, rețeaua proprie de magazine La Provincia oferă o experiență directă și personalizată pentru clienți. 

Cu peste 30 de magazine sub brandul La Provincia, Carmistin asigură accesibilitatea produselor sale direct către consumatori. Aceste magazine nu sunt doar locuri de vânzare, ci reprezintă puncte strategice în distribuție și promovare, garantând clienților experiența autentică a gustului și calității La Provincia.

În plus, Organizația Carmistin deține un sistem intern de distribuție, asigurând astfel prospețimea alimentelor și respectarea celor mai înalte standarde de siguranță. Compania gestionează o flotă impresionantă de peste 200 de vehicule, utilizată pentru distribuția rapidă și sigură a produselor sale către clienți. 

Prin menținerea unui sistem propriu de distribuție, Carmistin demonstrează nu doar un nivel înalt de responsabilitate, ci și dorința de a asigura că produsele sale ajung la consumatori în cele mai bune condiții. Această abordare le permite să gestioneze eficient prospețimea și siguranța produselor, aspecte vitale în industria alimentară.

Cu o distribuție extinsă, brandul La Provincia aduce calitatea superioară chiar în atenția clienților, facilitând accesul la o gamă variată de produse care impresionează prin gust și textură. Astfel, La Provincia este sinonimă cu rafinamentul culinar și cu promisiunea unei experiențe gastronomice autentice și remarcabile.

admin.incerc
admin.incerc
Articole: 41